Home  Regio  lokeren  lokeren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lokeren?
Laat het weten aan:
Jean-Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
De wapens zwijgen

Klaproosdef Het stadsbestuur nodigt iedereen uit om op dinsdag 11 november deel te nemen aan de herdenkingsplechtigheid die Lokeren organiseert ter nagedachtenis van beide wereldoorlogen.

De stoet vertrekt op op Markt om 10.50 uur en stapt op naar de dekanale kerk waar om 11 uur een plechtige eucharistieviering wordt opgedragen.

Uit respect voor hen die hun leven gaven voor de vrede doet de burgemeester een oproep om de huizen en de handelszaken te bevlaggen.

In Eksaarde wordt een herdenkingsplechtigheid georganiseerd op dinsdag 11 november om 9 uur in de kerk met aansluitend aan gedenkmoment aan het monument van de gesneuvelden op het kerkplein. De plechtigheid wordt opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia van Eksaarde.

Reacties

Laat een reactie achter


Lokeren blogt


  • Jean-Pierre De Lamper blogt over Lokeren.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

Zoeken

Nieuws uit lokeren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!