Home  Regio  lummen  lummen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lummen?
Laat het weten aan: Julien
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Chefkok Tony Robyns begraven

Gisteren is Chefkok Tony Robyns begraven. Hij stierf vorige week woensdag na een wanhoopsdaad. Tony Robyns raakte vooral bekend als uitbater van het sterrenrestaurant St-Paul in Tiewinkel.

Zijn hele leven stond in het teken van lekker en verzorgd eten. Heel wat bekende Vlamingen kwamen bij hem over de vloer.

Als chefkok genoot hij heel wat waardering. Zijn gedrevenheid was zo groot dat hij in 1987 een michelinster kreeg.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e554faf1508834 Listed below are links to weblogs that reference Chefkok Tony Robyns begraven:

ReactiesLaat een reactie achter


Lummen blogt

  • Julien Vandermaese blogt over Lummen

    Julien werkt al vijf jaar voor onze krant. Na zijn studies scheikunde, begon hij zijn journalistieke carrière bij de lokale radio Linkhout, stapte daarna over naar Radio Limburg en kwam enige tijd later bij Het Nieuwsblad terecht. Naast journalistiek, maakt hij graag tijd vrij voor zijn poezen en houdt hij ervan om samen met zijn vrouw te tuinieren en te fietsen.

Zoeken

Nieuws uit lummen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!