Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Brandweer Melle zoekt vrijwilligers

BrandweerOp de gemeenteraad van 20 oktober werd goedgekeurd dat de brandweer 10 brandweermannen en 6 ambulanciers mag aanwerven. Ook mag bij wijze van bevordering 1 sergeant open verklaard worden.

Het brandweerkorps van de gemeente Melle is een autonoom C-korps. Dit wil zeggen dat de brandweer van Melle enkel binnen de eigen gemeente optreedt en enkel vrijwilligers in dienst heeft. Het korps bestaat uit ongeveer 50 personen versterkt met circa 25 mensen die enkel voor de dienst 100 instaan.

Naast het blussen van branden moet de brandweer instaan voor tal van andere zaken zoals preventie, previsie en heel wat bijzondere interventies.

Wie zin heeft om brandweerman te worden, vindt in onderstaande de contactgegevens:

Gemeentelijke Vrijwillige Brandweer
Wezenstraat 44
NOOD : 100/112
Administratie : 09 231 59 42  (enkel op maandag tussen 19 en 21h)
fax 09 252 58 30
e-mail: melle@brandweervlaanderen.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535bbec0e970b Listed below are links to weblogs that reference Brandweer Melle zoekt vrijwilligers:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!