Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Startmoment Kyotocode: spaar energie, spaar geld, spaar het milieu

De Kyoto Code is een campagne die je op weg helpt om je eigen energieverbruik aardig terug te schroeven en heel wat euro's te besparen. Wil jij ook je toekomst en die van je kinderen in eigen handen nemen? En liever met velen dan alleen? Geloof je ook dat we samen het verschil kunnen maken?

Deze campagne loopt van 1 november 2008 tot en met 1 februari 2009.

In Melle wordt de start van de Kyotocode gegeven door een vormingsavond die op 3 november 2008 wordt georganiseerd in zaal Flormanic (Gemeenteplein 14) van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk bij Vormingplus Gent-Eeklo: 09/224.22.65 of info.gent.eeklo@vormingplus.be. Meer info vind je hier

Op deze vormingsavond leer je welke tips je kan toepassen en krijg je praktische richtlijnen over hoe je dat best kan aanpakken. Bovendien kan je met andere deelnemers van gedachten wisselen. Er wordt ook op een heldere en correcte manier duidelijk gemaakt waarom CO2-uitstoot zo'n belangrijk probleem is voor ons klimaat.

Begeleiding: Centrum voor Natuur- en milieueducatie - CVN

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535c45d3a970b Listed below are links to weblogs that reference Startmoment Kyotocode: spaar energie, spaar geld, spaar het milieu:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!