Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Uit de gemeenteraad: bouwafval op de wegel aan Kapellendries

Vorige week stelde oppositielid Mieke Decruyenaere (VlaamsProgressieven/Groen/SP-a) op de gemeenteraad een vraag over het storten van bouwafval op de wegel aan de Kapellendries. Ze meldde dat bij heel wat inwoners de vrees leeft dat deze bouwresten niet gezond zijn en dat ze schrik hebben dat er asbest rondslingert. Decruyenaere vroeg om dit nader te onderzoeken.

Derde schepen Dirk Gistelinck (CD&V/N-VA) antwoordde dat de gemeente nog maar 1 klacht heeft ontvangen en dat de technische dienst ter plaatse is geweest om het bouwafval nader te onderzoeken. 'Zij hebben geen onregelmatigheden vastgesteld. Alles wat daar ligt, is gecertificeerd. Men zal er geen afval storten dat niet toegelaten is of de gezondheid schaadt.'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535c7704d970b Listed below are links to weblogs that reference Uit de gemeenteraad: bouwafval op de wegel aan Kapellendries:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!