Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vandaag topmatch damesvoetbal tweede klasse: Melle-Zultse

Regiobutton_gr_voetbal 

Vanmiddag staat heel wat op het spel voor de dames van Cercle Melle in Tweede Nationale: ze staan derde geklasseerd met 34 punten en ontvangen straks leider Zultse V.V. (43 punten). Een Oostvlaamse derby dus!

De heenmatch won Zultse met 3-2, alhoewel Melle toen technisch de betere ploeg was. Jammer genoeg verloor Cercle Melle twee weken geleden met 4-1 van vierde geklasseerde Kontich. Daardoor kunnen ze zich nu geen tweede verlies op rij permitteren, willen ze nog kans maken op de titel. Wint Melle vandaag de derby, dan kunnen ze nog in de prijzen delen, want ook de tweede plaats biedt kansen op promotie.

Dromen van promotie naar Eerste Nationale ... maar kan dit op het huidige plein van Cercle Melle? Is dit realiseerbaar? 'Wel als de gemeente Melle dringend werk zou maken van de geplande nieuwe voetbalterreinen aan de Kouterslag.', zegt trainer Wim Van Muylem. Op acht speeldagen voor het einde van de competitie, is nog alles mogelijk, maar alles zal afhangen van de uitslag deze middag.

Supporters op post om 15 uur op het terrein van Cercle Melle!

Cercle ladies

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168606f64970c Listed below are links to weblogs that reference Vandaag topmatch damesvoetbal tweede klasse: Melle-Zultse:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!