Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vier nieuwe interventievoertuigen voor de politie

Combi_1 

Dinsdag stelde het politiecollege vier nieuwe interventievoertuigen ter beschikking van de politiezone Regio Rhode & Schelde (Destelbergen, Melle, Merelbeke, Oosterzele). De voertuigen zullen een nieuwe thuis vinden bij de interventiedienst van de politiezone.

Er werd, net zoals in juni 2004, gekozen voor de Volkswagen Transporter wegens de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van dit voertuig. In het kader van een leasingovereenkomst kan de politiezone Regio Rhode & Schelde gedurende vier jaar over deze voertuigen beschikken.

Op het einde van deze termijn zal elk voertuig minimaal 180.000 km afgelegd hebben. In tegenstelling tot de vorige generatie interventievoertuigen van de politiezone, werden de nieuwe wagens voorzien van een automatische transmissie, in plaats van de traditionele, manuele variant.

Burgemeester Johan Van Durme, voorzitter van het Politiecollege stelt: 'Aangezien de bestuurlijke overheid van de politiediensten verlangt dat zij tussen de interventies door patrouilles uitvoeren, gaven wij voorkeur aan dergelijk schakelsysteem. Dit met oog op het rijcomfort van de bestuurder. Onze politiemensen brengen minimum 8 uur per dag door aan boord van het voertuig. Een minimum aan comfort is meer dan welkom.'

Tevens werden in het licht van dit rijcomfort ergonomische zetels, een manuele airco en parkeersensoren (achteraan) voorzien.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278e032b428a4 Listed below are links to weblogs that reference Vier nieuwe interventievoertuigen voor de politie:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!