Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Volgende week Koffiestop op de markt te Melle

Koffiestop Op 6 maart kan iedereen op meer dan 1500 Koffiestops doorheen het land een (h)eerlijke kop koffie krijgen in ruil voor een vrije bijdrage. Ook op de markt te Melle is dit mogelijk tussen 8 en 12 uur.

Met Koffiestop wordt geld ingezameld voor het werk van Broederlijk Delen. Elke koffiedrinker stopt een vrije bijdrage in de Koffiestop-collectebus en steunt zo groepen mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht. Elke kop koffie telt dus. Maar er is meer. Een Koffiestop is gezellig. Hij brengt mensen samen. De Koffiestop is een eenvoudig idee dat mensen samenbrengt rond een warm zuiders product en hen laat kennismaken met de campagne van Broederlijk Delen.

Vorig jaar waren er 1473 registraties en de Koffiestop-organisatoren zamelden meer dan 190.000 euro in! Men hoopt dit in 2009 minstens te evenaren, want er zijn op dit ogenblik al meer koffiestops dan vorig jaar.

Op dezelfde dag is er van 15 tot 16 uur een Koffiestop in de Sint-Vincentiusschool (Wezenstraat, Lindestraat én Gontrode) en van 15 tot 20 uur aan de Colruyt te Ledeberg. Meer info omtrent dit project op www.broederlijkdelen.be.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689fcd42970c Listed below are links to weblogs that reference Volgende week Koffiestop op de markt te Melle:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!