Home  Regio  melle  melle blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Melle?
Laat het weten aan:
Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zesdejaars SFI Melle vieren 100 dagen in discotheek The Temple

TD_2[1]De leerlingen van het Sint-Franciscusinstituut organiseren donderdag 26 februari hun 100 dagenfuif in 'The Temple' in Destelbergen. 

Onder het motto 'The Final Countdown' vieren ze, (oh ironie) tijdens de vakantie, hun laatste 100 dagen op de school. 

Dj Zone, dj Many Jenskes & Pittamöller, dj Yves De Ruyter en dj Gentil and Mr Pink.Doors draaien de plaatjes. Hun namen klinken alvast indrukwekkend, u zal zelf moeten langsgaan om te achterhalen of hun muziek u ook weet te beroeren.

Aanvang om 22 uur. VVK: 8 euro, ADK: 10 Euro

Voorverkoop: Hotel Arriate - Frietnestje Melle - Bochtenstraat 87 Destelbergen en bij de leerlingen zelf.

Adres: The Temple, Solariumdreef 5 te Destelbergen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111688cfe8e970c Listed below are links to weblogs that reference Zesdejaars SFI Melle vieren 100 dagen in discotheek The Temple:

Reacties

Laat een reactie achter


Melle blogt
  • Ann Braeckman en Linda De Geest bloggen over Melle.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Melle en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

    Linda (°1957) is een actieve oma, die part time werkt in de marketing- en reclamewereld. Ze houdt ervan haar familie en vrienden te verwennen, ze geniet van lekker koken en eten en drinkt graag een wijntje of een stevige pint! Ze is geboren en getogen in Heusden, maar woont nu al bijna dertig jaar in Melle, waar ze zich echt thuisvoelt. Van haar talrijke interesses zijn dit de belangrijkste : kleinkinderen, voetbal, astrologie én astronomie, schrijven, lezen, theater en samen met echtgenoot Ronny van het leven genieten.

Zoeken

Nieuws uit melle

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!