Schrijf nu in op Jobat
Express en ontvang
wekelijks de beste jobs in je mailbox.

   
 
Zoeken
Home Het Nieuwsblad Weblogs
   Surfplank - De beste golven van het net

Waag je in de onrustige golfslag van het internet en ontdek de grappigste, meest bizarre en best vestopte plekjes. Op de Surfplank vind je links allerhande naar filmpjes, spelletjes, leuke sites en foto's. Niet te missen dus!

> De ultieme kantoorgrap
> Mislukte playback
> Old Skool
   Webfactor - Elke dag een beetje meer internet

Webfactor serveert u iedere dag een beetje meer internet. Wie op zoek is naar nieuws uit de internetwereld, interessante sites, informatie over het (nationale en internationale) webgebeuren, moet maar één naam onthouden.

   Bankzitters - Passief sporten voor gevorderden

De bankzitters bekijken de sportactualiteit vanop de zijlijn. Kom naar hier voor een eigenwijze selectie uit het sportgebeuren. Je hoeft er zelf geen druppel zweet bij te verliezen.

   Zoepablog

Dwangbuis is een bijna-volwassene die schrijft over hoe het leven moet zijn, of hoe het juist niet moet zijn. En verder … blijft hij liever anoniem. Lees de berichten van hem en partners-in-crime op de Zoepablog.

   AFS - Vlaamse jongeren voor een jaartje in het buitenland
Elk jaar vertrekken duizenden jongeren naar het buitenland met de uitwisselingsprogramma's van AFS. Lees ervaringen uit de hele wereld van enkele enthousiaste Vlaamse ,,expats''! Ben jij zelf zo'n ondernemende AFS-er, en heb je zin om te bloggen? Mail dan naar marjolein.cuvelier@vum.be!

// AFGESLOTEN BLOGS
   Tour 2005 - Over Geelzucht & Zadelpijn
28 juni 2005 - 26 juli 2005
De Tour zit erop, de zevende voor Armstrong is binnen. Herbeleef de editie 2005 in onze Tourblog. Een alternatieve collectie nieuws en weetjes uit de marge van het grootste circus op aarde.

   Valentijn
7 februari 2005 - 17 februari 2005
Valentijn vergeten, dan kon je bij ons alsnog terecht om een gepast cadeau voor je gezel te winnen. Een paar lijntjes poëzie uit het toetsenbord toveren en klaar was kees! Lees de gedichten en get inspired! Volgend jaar opnieuw?