Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Squash Club Ronse beheerst provinciale kampioenschappen

Scr_prov_kamp_en_nieuwe_outfits_007Op het Provinciaal kampioenschap te Gent verrasten de jeugdspelertjes van Squash Club Ronse vriend en vijand door met maar liefst 12 podiumplaatsen naar huis terug te keren. De nieuwe outfits van Assurfin en Intersport inspireren blijkbaar tot prachtige sportprestaties.
Bij de meisjes -11 speelden de zusjes Vandenabeele de finale. Louise haalde goud, zusje Clarisse stelde zich zeer tevreden met het zilver.
Het podium van de meisjes -13 kleurde al helemaal groen: goud voor Marine Vanderkerken, zilver voor Camille De Jaegher en brons voor Mieke Dujardin.
Geïnspireerd door hun leeftijdgenoten bij de meisjes bevochten Felix Glibert en Yoshi Mannens de finale en gingen respectievelijke met de gouden en zilveren medaille lopen.
In de categorie jongens -15 behaalde Thomas D'hauwers de zilveren plak en haalde Sam Decuyper het bronzen kleinood binnen.
Jolien Platteau behaalde het zilver bij de meisjes -17 en liet daarmee bronzen Marie De Wilde net achter zich.
In de finale bij de meisjes -19, gaf Valerie Vandenhoeke, terug van weggeweest, de wedstrijd nooit uit handen en haalde daarmee de twaalfde medaille en tevens vierde Provinciale jeugdtitel binnen.
Daarmee volgden de jeugdspelers het voorbeeld van trainer Arnaud Dedecker die eerder die week ook al de titel binnenhaalde in de hoogste reeks bij de heren.

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!