Home  Regio  rotselaar  rotselaar blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Rotselaar?
Laat het weten aan: Guido
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Heksen- en volksverhalen bij Sint-Mettevuren

Wie van een avondlijke en avontuurlijke wandeling houdt mag op maandag 10 november zeker niet ontbreken op de organisatie van de Landelijke Gilde Wezemaal en het Nieuw Wezemaals toneel. De wandeling die vanaf 18.30 uur om de twintig minuten vertrekt aan de Weg beneden de Wijngaard loopt over de Wijngaardberg. Er zijn zes haltes voorzien waar in een aangepast decor heksen- en volksverhalen verteld worden. De wandeling wordt afgesloten bij een Sint Mettevuur  met gelegenheid om wat te eten en te drinken.

Deelnemen kost 4 euro (kinderen tot 12 jaar aan halve prijs). Reserveren is noodzakelijk via 016-58 08 39.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535dae098970c Listed below are links to weblogs that reference Heksen- en volksverhalen bij Sint-Mettevuren:

ReactiesLaat een reactie achter


Rotselaar blogt

  • Guido Govaerts blogt over Rotselaar

    Als pas gepensioneerd inwoner van Holsbeek interesseert Guido zich ook aan wat de mensen uit zijn buurgemeenten bezig houdt. Rotselaar volgt hij trouwens al vele jaren voor de krant. Praten met en luisteren naar mensen boeit hem, zeker als dat kan gebeuren bij een glaasje wijn of een lekkere pint.

Zoeken

Nieuws uit rotselaar

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!