Home  Regio  sintlaureins  sintlaureins blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Laureins?
Laat het weten aan:
Emiel Tack
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeenteraad in Sint-Laureins

Uit_de_gr Op donderdagavond 22 januari 2009 vergaderen de gemeenteraadsleden van Sint-Laureins in het gemeentehuis aan de Dorpsstraat 91. De bijeenkomst gaat van start om 19.30 uur. Volgende 8 agendapunten komen aan de orde:

1. Brandweerdienst: bijdrage voor de jaren 2005 en 2006

2. Goedkeuring lastvoorwaarden en gunningswijze voor de aankoop van computers, laserprinters, beamers en een laptop.

Kipwagen3. Goedkeuring lastvoorwaarden en gunningswijze voor de aankoop van een dienstvoertuig en een bestelwagen met open laadbak-kipbak

4. Schilderen van lichtmasten op diverse plaatsen in de gemeente

5. Goedkeuren van een aanvullend reglement op het wegverkeer en het gebruik van de openbare weg ter gelegenheid van het invoeren van een snelheidsbeperking tot 50 kilometer per uur in de Mariapolderdijk vanaf de N456 tot aan de Lathouwerstraat en omgekeerd.

6. Verlenging van de projectvereniging "Regionale Jeugddienst Meetjesland"

7. Interlokale vereniging "Wooncentrum Meetjesland": a. goedkeuring samenwerkingsovereenkomst, b. aanduiding gemeentelijke vertegenwoordiger in het beheerscomité.

8. Vastleggen verlofdagen ter compensatie van wettelijke feestdagen die in 2009 op een zaterdag of een zondag vallen.

Aanvullende agendapunten aangevraagd door de fractie Samen:

9. Gemeentelijke subsidie voor woningen die zich moeten aansluiten op het gescheiden rioleringsstelsel in de Sint-Jansstraat

10. Hoogkasteel Watervliet: parkeerstroken belemmeren uitrijden garage

11. Hoogkasteel Watervliet: terugplaatsen spiegel

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536dbbfdf970b Listed below are links to weblogs that reference Gemeenteraad in Sint-Laureins:

ReactiesLaat een reactie achter


Sint-Laureins blogt

  • Emiel Tack blogt over Sint-Laureins.

    Emiel (°1962) is van opleiding onderwijzer maar heeft algauw voor een journalistieke carrière gekozen. Hij is vader van Julie en echtgenoot van Carine. In zijn vrije tijd is hij medeorganisator van Jeugdcup Jonge Voetballer en geeft hij les aan scheidsrechters in het Meetjesland. Hij houdt van lekker eten en geniet van een goed glas wijn.

Zoeken

Nieuws uit sintlaureins

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!