Home  Regio  sintlaureins  sintlaureins blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Laureins?
Laat het weten aan:
Emiel Tack
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

VIDEO: Kinderen fietsen met WTC Bentille op woensdagmiddag

Vereniging in de kijker

Vanaf volgende week woensdag, de eerste woensdag van de krokusvakantie, kunnen kinderen vanaf 8 jaar het plezier van het fietsen ontdekken met de Wielertoeristenclub van Bentille. Op de terreinen van Vlatex leren ze de knepen van het vak. Bij aankomst wordt er eerst wat losgefietst. Sint-Laureins Blogt was aanwezig bij de eerste fietsinitiatie die gegeven werd door Nobert Van de Keere en Eric Perreman.

'Er wordt helemaal niet gekoerst' vertellen de begeleiders. 'We leren de kinderen omgaan met hun fiets, hebben oog voor het verkeersreglement en werken aan het fietsen in groep.'

Hé fiets je mee ? gaat officieel van start op 25 februari 2009 en is volledig gratis. Samenkomst aan de weegbrug tegenover Vlatex in Bentille. Enige voorwaarde is dat de deelnemers aangesloten zijn bij WTC Bentille omwille van de verzekering. Informatie over het project kan je krijgen bij WTC-voorzitter Nobert Van de Keere, Gravenstraat 43 in Kaprijke (09-379.94.58 of via mail aan bernor@euphonynet.be )

Bekijk hier het filmpje.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278f97e3528a4 Listed below are links to weblogs that reference VIDEO: Kinderen fietsen met WTC Bentille op woensdagmiddag:

ReactiesLaat een reactie achter


Sint-Laureins blogt

  • Emiel Tack blogt over Sint-Laureins.

    Emiel (°1962) is van opleiding onderwijzer maar heeft algauw voor een journalistieke carrière gekozen. Hij is vader van Julie en echtgenoot van Carine. In zijn vrije tijd is hij medeorganisator van Jeugdcup Jonge Voetballer en geeft hij les aan scheidsrechters in het Meetjesland. Hij houdt van lekker eten en geniet van een goed glas wijn.

Zoeken

Nieuws uit sintlaureins

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!