Home  Regio  sintlaureins  sintlaureins blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Laureins?
Laat het weten aan:
Emiel Tack
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Loop nooit meer verloren in de wijnafdeling

Wijnzolder logo 2

Voor wie het moe is om in de supermarkt telkens wijn te moeten kopen “op de tast”: er is een oplossing in de maak! De Wijnzolder in Sint-Laureins organiseert immers vanaf maandag 2 maart een cursus “Wijnwijs in de supermarkt”. In vijf lessen legt sommelier-conseil en wijnzot Paul Wallaert u uit hoe het wijnaanbod van Delhaize, Colruyt en andere GB’s in elkaar zit. Want geef toe: het is als leek geen pretje om de juiste wijn voor de juiste gelegenheid te vinden. Na vijf avonden grijpt u echter in de supermarkt moeiteloos naar wat u nodig heeft. Niet alleen de Franse wijnen komen aan bod, ook wat uit de nieuwe wereldwijnlanden naar hier komt, wordt op De Wijnzolder besproken en geproefd. En uiteraard wordt er ook over de combinatie met gerechten gesproken. De lessenreeks kost 125 euro, alles inbegrepen (wijnen, cursus, water, brood). Het aantal deelnemers is beperkt tot 12.

Wijnzolder  (Foto Paul Wallaert)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278de859b28a4 Listed below are links to weblogs that reference Loop nooit meer verloren in de wijnafdeling:

ReactiesLaat een reactie achter


Sint-Laureins blogt

  • Emiel Tack blogt over Sint-Laureins.

    Emiel (°1962) is van opleiding onderwijzer maar heeft algauw voor een journalistieke carrière gekozen. Hij is vader van Julie en echtgenoot van Carine. In zijn vrije tijd is hij medeorganisator van Jeugdcup Jonge Voetballer en geeft hij les aan scheidsrechters in het Meetjesland. Hij houdt van lekker eten en geniet van een goed glas wijn.

Zoeken

Nieuws uit sintlaureins

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!