Home  Regio  sintmartenslatem  sintmartenslatem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Martens-Latem?
Laat het weten aan: André of Julie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sporthal viert zijn 30ste verjaardag

Uitnodiging_30_jaar_sporthal Zaterdag 15 november is het groot feest in de sporthal aan de Hoge Heirweg. Het gebouw bestaat 30 jaar en dat wordt vanaf 17 uur uitgebreid gevierd.

Het programma omvat: sportdemonstraties van Sportac Latem, Habanera Dansclub, Aikidoclub Jin no Kokyu, Karateclub Nintai en Judoschool Latem-Deurle, korte toespraken van de voorzitter en de burgemeester, een interview met triatleet Rutger Beke en de kampioenenhuldiging 2008. Aansluitend is er een receptie voor alle aanwezigen en een walking-dinner op uitnodiging. De kandidaten voor de kampioenenhuldiging kunnen zich steeds melden via 09/282 17 70 of via e-mail aan Dirk Stock.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535f3cafc970c Listed below are links to weblogs that reference Sporthal viert zijn 30ste verjaardag:

Reacties

Laat een reactie achter


Sint-Martens-Latem blogt  • André Vlerick en Julie Haelemeersch bloggen over Sint-Martens-Latem.

    Geboren en getogen in De Pinte en kind van de sixties blijft André bij zijn buren rondlopen met een blik vol be- en verwondering en een zeker begrip voor wat de gezegende dorpen aan de Leie blijft beroeren. Wat hem interessant lijkt schrijft hij neer en/of vereeuwigt hij in een foto.

    Julie (°1977) voert niet graag het hoge woord (al zouden sommigen dat durven te betwisten), maar is wel gepassioneerd door het geschreven woord. Ze is dagelijks bezig met taal en communicatie, maar na de werkuren tracht ze zich ook te verdiepen in fotografie. Woord en beeld gaan immers hand in hand. Haar favoriete onderwerpen? Zonder twijfel concerten. Julie groeide op in Sint-Martens-Latem en hoewel ze vaak bij haar vriend in Gent verblijft, probeert ze voor u het culturele reilen en zeilen in haar geboortedorp op de voet te volgen.

Zoeken

Nieuws uit sintmartenslatem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!