Home  Regio  sintmartenslatem  sintmartenslatem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Martens-Latem?
Laat het weten aan: André of Julie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Nieuwjaarsreceptie: sfeerverslag

De nieuwjaarsreceptie van het gemeentestuur kende een grote opkomst en ook de zon was even van de partij. Meer dan 600 aanwezigen gaven een ovatie aan de figuur van het jaar: Deurlenaar Jan Van Wassenhove. Als voorzitter van het feestcomité Deurle werd hij gehuldigd voor zijn enorme inzet bij het coördineren van de challenge ‘Mooiste dorp van Vlaanderen’. Niet alleen werd Deurle de primus van Oost-Vlaanderen, maar dankzij de wedstrijd werden ook de banden tussen de dorpskernen van Latem en Deurle strakker aangehaald.

Hierna volgen enkele sfeerfoto’s. Met dank aan Ann Katia Schollaert.

Burger_van_het_jaar_3   Sfeer_buiten_2 

Klik op 'Lees verder' om meer foto's te bekijken.

Champagnecontroleur_en_team  Dsc05731

Dsc05730  Dsc05733

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536bcf82f970b Listed below are links to weblogs that reference Nieuwjaarsreceptie: sfeerverslag:

Reacties

Laat een reactie achter


Sint-Martens-Latem blogt  • André Vlerick en Julie Haelemeersch bloggen over Sint-Martens-Latem.

    Geboren en getogen in De Pinte en kind van de sixties blijft André bij zijn buren rondlopen met een blik vol be- en verwondering en een zeker begrip voor wat de gezegende dorpen aan de Leie blijft beroeren. Wat hem interessant lijkt schrijft hij neer en/of vereeuwigt hij in een foto.

    Julie (°1977) voert niet graag het hoge woord (al zouden sommigen dat durven te betwisten), maar is wel gepassioneerd door het geschreven woord. Ze is dagelijks bezig met taal en communicatie, maar na de werkuren tracht ze zich ook te verdiepen in fotografie. Woord en beeld gaan immers hand in hand. Haar favoriete onderwerpen? Zonder twijfel concerten. Julie groeide op in Sint-Martens-Latem en hoewel ze vaak bij haar vriend in Gent verblijft, probeert ze voor u het culturele reilen en zeilen in haar geboortedorp op de voet te volgen.

Zoeken

Nieuws uit sintmartenslatem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!