Home  Regio  sintmartenslatem  sintmartenslatem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Martens-Latem?
Laat het weten aan: André of Julie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Nog enkele gratis energiescans

Inwoners van Sint-Martens-Latem die graag willen besparen op hun energiefactuur kunnen een gratis energiescan aanvragen. Dit is een snelle doorlichting van het energieverbruik in uw woning. Na een analyse van uw huidige energiesituatie worden al een aantal kleine energiebesparende maatregelen uitgevoerd, zoals de plaatsing van spaarlampen, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of buisisolatie. Bovendien krijgt u tips en advies om energie te besparen en een overzicht van de bestaande premies en subsidies.

Van de 66 gratis energiescans die Sint-Martens-Latem kon aanbieden aan haar inwoners, zijn er nog 11 beschikbaar. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met gemeentelijk milieuambtenaar Paula Bourdeau op het nummer 09 282 17 40 of stuur een e-mail naar milieudienst@sint-martens-latem.be.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f5d259970b Listed below are links to weblogs that reference Nog enkele gratis energiescans:

Reacties

Laat een reactie achter


Sint-Martens-Latem blogt  • André Vlerick en Julie Haelemeersch bloggen over Sint-Martens-Latem.

    Geboren en getogen in De Pinte en kind van de sixties blijft André bij zijn buren rondlopen met een blik vol be- en verwondering en een zeker begrip voor wat de gezegende dorpen aan de Leie blijft beroeren. Wat hem interessant lijkt schrijft hij neer en/of vereeuwigt hij in een foto.

    Julie (°1977) voert niet graag het hoge woord (al zouden sommigen dat durven te betwisten), maar is wel gepassioneerd door het geschreven woord. Ze is dagelijks bezig met taal en communicatie, maar na de werkuren tracht ze zich ook te verdiepen in fotografie. Woord en beeld gaan immers hand in hand. Haar favoriete onderwerpen? Zonder twijfel concerten. Julie groeide op in Sint-Martens-Latem en hoewel ze vaak bij haar vriend in Gent verblijft, probeert ze voor u het culturele reilen en zeilen in haar geboortedorp op de voet te volgen.

Zoeken

Nieuws uit sintmartenslatem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!