Namibia

deel 3, Rodolphe, Leo, Marchal, DargaudNamibia3
XXOO

Bij dit derde deel van deze intrigerende sciencefiction serie, neemt Marchal de tekenpen over. Dat blijkt een goede keuze. Niet zozeer omdat hij het vak beter in de vingers heeft, maar omdat hij zijn stijl mooi laat aansluiten bij die van Leo. Zo blijven de bekende personages in dit album goed herkenbaar.
Rodolphe en Leo introduceren met de volgelingen van Ezechiël het zoveelste mysterie in de reeks. Vooral de manier waarop vader Jones plots zo'n massale aanhang krijgt spreekt tot de verbeelding. Ondertussen helpt een geheimzinnige onbekende Kathy Austin uit haar coma zodat ze terug op onderzoek kan gaan naar het vreemde laboratorium. Duidelijke antwoorden op vragen uit vorige albums blijven echter uit. Integendeel, er lijken almaar meer onbekende personages op te duiken. Zo blijf je als lezer ondanks de spannende gebeurtenissen toch wat op je honger zitten. (wida)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef017742cf202d970d Listed below are links to weblogs that reference Namibia:

Reacties

Laat een reactie achter