Home  Life  Surfplank
  
VJ An mijmert over kinderen

Vandaag verjaart mijn petekindje Samuel. Hij wordt zomaar eventjes vier jaar. Dus ik kan weer diep in mijn portefeuille tasten om een mooi, cool cadeau voor een vierjarige te gaan kopen! Ja, lap, kan ik tijdens mijn middagpauze nog eens alle speelgoedwinkels afschuimen en twijfelen tussen supersonische treinen of action man-achtige toestanden, of wie weet, barbies en roze handtasjes. (ik ben ervan overtuigd dat jongetjes vanaf hun geboorte ook vertrouwd moeten raken met hun vrouwelijke kant, hihi) En waarom hoor ik nu niemand zeggen ,,het is het gebaar dat telt?” Nee, kleine kinderen zijn alleen maar tevreden met heel grote, hippe en vooral dure cadeaus! Want hoe meer briefjes je op de toonbank legt, hoe beter! Gelukkig heb ik toch nog geen last van die moederlijke gevoelens, ik hoor ook absoluut geen biologische klok tikken. Ik heb trouwens nog een betere reden: mijn vriend en ik zijn zo verliefd op elkaar dat we (nog) geen zin hebben om elkaars affectie te delen met een kind! Maar voor ik hier kwade brieven krijg van mama’s die me verwijten dat ik moeder natuurs mooiste gave niet kan appreciëren: ik ben geen kinderhater! Ik vind het ook echt niet erg om een namiddagje te babysitten of zo. Dus maak je geen zorgen als je me tegenkomt, ik ben heus niet van plan je buggy om te kieperen! Ik ben gewoon een grote voorstander van de anticonceptiepil! Even melden dat dinsdag een hectische dag is op TMF. Woensdag hebben we opnames, dus alles moet voorbereid zijn. Dat durft wel eens in het honderd te lopen. Mensen die me goed kennen, weten dan ook dat ze me op dinsdagavond niet moeten voorstellen om zwaar op de lappen te gaan. Meestal lig ik om 22 uur in bed.

Reacties

Ach leerkracht, je hebt gelijk!

Dwangbuis op 27 maart 2005 om 16:43

Ach leerkracht, je hebt gelijk!

Dwangbuis op 27 maart 2005 om 16:43

Ach Dwangbuis, ik wil niet vervelend doen, maar ik ga het toch maar zeggen. Ann is fout, het moet 'An' zijn. Zo staat het toch op haar identiteitskaart!

Leerkracht Nederlands op 10 maart 2005 om 14:49

Ach Ann, ik wil niet vervelend doen, maar ik ga het toch maar zeggen. Verjaren is fout, het moet zijn 'jarig zijn'. Verjaren is met rechtszaken enzo. Van mijn fantastische leerkracht Nederlands geleerd!

Dwangbuis op 9 maart 2005 om 15:35

Laat een reactie achter