Home  Life  Surfplank
  
Ongelofelijke sprong
Bij ramt skydiver
Voetbalstorm

Voetbal Het zal je maar overkomen, matchke voetballen en op 123 vliegen de reclameborden rond (en tegen) je hoofd! Dit gebeurde blijkbaar tijdens een wedstrijd in Amerika, zeer bizar om te zien.

Sneeuwballen

Is dit nu wat ze sneeuwballen noemen?

De ref is altijd onpartijdig?

Ophef in Nederland na PSV-Ajax. Kijk maar eens goed naar de reactie van scheidsrechter Braamhaar na het doelpunt van Ajax.

En toch vind ik de reactie van Braamhaar nog altijd beter dan die van onderstaande scheidsrechter.

Blunderende doelman

Armando Pantanelli, doelman van de Italiaanse voetbalclub Catania, toont even hoe het niet moet. Hopelijk doet onze nationale keeper Stijn Stijnen het zaterdag iets beter wanneer de Rode Duivels tegen Portugal spelen.

Dat hij dan maar liever een voorbeeld neemt aan Paul Robinson. De doelman van Tottenham deed iets heel opmerkelijks tijdens de wedstrijd tegen Watford.

Chinese voetbal

Chinesevoetbal Bij het zien van zulke beelden vraag ik me af vanaf welke leeftijd je met een bal moet spelen en je lichamscoördinatie/lenigheid moet trainen om zulke balbeheersing te bekomen. Zulke virtuositeit komt volgens mij enkel in Azië voor.

Roltrapskiën

Wanneer u plots de onweerstaanbare drang voelt om te skiën, maar er geen sneeuw ligt, kan u dit misschien eens proberen.

Ballenjongen valt doelman aan
Het levenvan een prins

De Nieuwsblad-site meldt dat prins Filip nu zaterdag naar Parijs trekt om er niet alleen Justine Henin aan te moedigen maar haar mogelijk ook nog een kus te geven. Wat zou de prinses daarvan zeggen:))

Een prins kan het druk hebben, want de week nadien trekt hij naar Japan en verder deze maand moet hij ook nog een academische zitting bijwonen nav 125 jaar Bekaert.
Trouwens, niet alleen Filip trekt er graag uit op uit, ook zijn broer, zus en ouders slaan geen reisje af. Je kan het allemaal meevolgen op de website van de monarchie.
PS hopelijk brengt het prinselijk bezoek onze Juju niet uit concentratie!

Oudere berichten:
> Val de fanfare niet lastig!
> Cat fight
> Slimme vogel
> Jongetje groggy van tandartsbezoek
> Jongetje groggy van tandartsbezoek: de remix
> Geen kurkentrekker bij de hand?
> De hamster als moordmachine
> Snurkende papa
> Baby's vs. citroenen
> Bang voor de poppenkast
> Spring niet op die schuifaf!
> pannenkoeken bakken
> Modderpoel net iets dieper dan verwacht
> Fitnessende katten
> Gezichtsbedrog
> Sport is niet altijd gezond...
> Dansende wenkbrauwen
> Hond loopt als mens
> Obama doet een dansje
> Waarom light-kazen iets duurder zijn