Home  Regio  tielt  tielt blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's over Tielt?
Laat het weten aan:Ingrid of Annelies of Patricia
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Maak kennis met de kandidaten voor de titel van Stadsprins en Sleutelfee

Dony

Dony Louage nam in 2005 al eens deel aan het carnavalgebeuren en werd toen verkozen tot stadsprins. ,,Dit jaar ga ik voor de titel van koning'', aldus Dony.

Tini

28-jarige Tinny Lambert uit Schuiferskapelle zit het kroontje van Sleutelfee best zitten. ,,In 1999 nam ik al eens deel aan de pronkzitting en kreeg toen de smaak te pakken. Dit jaar waag ik opnieuw mijn kans.''

Anneke

Ook voor de 38-jarige Anneke De Muynck kent het Tielste carnaval geen geheimen. ,,In 2005 heb ik al eens aan de verkiezing voor Sleutelfee deelgenomen en nu ga ik voor een nieuwe poging.''

Reacties

Laat een reactie achter


Tielt blogt  • Ingrid Castelein, Annelies Naert, Patricia Desmet en Ann De Craemer schrijven over Tielt.

    Ingrid volgt als freelance beroepsjournalist het reilen en zeilen in Tielt en de Tieltse buurgemeenten.

    Annelies is eindredactrice bij Het Nieuwsblad, regio West-Vlaanderen. Ze woont in Tielt en schrijft over alles wat er leeft in het Tieltse.

    Patricia woont en werkt in Tielt. Ze heeft een actief gezin en samen beleven ze heel wat. Ze brengt als webreporter verslag uit van wat leeft in Tielt.

    Ann (°1981) werd geboren in Tielt en na een verblijf in Brussel keerde ze terug naar haar roots. Ze schreef het boek Verre buren (2007), over immigranten uit Roeselare. Houdt het meest van: de avond, schrijven, jazz, auteurs Philip Roth, Gerrit Achterberg en Hafez, Café Carlito in Tielt en fietsen. Levensmotto: 'We grow great by dreams' (Woodrow Wilson). Voor deze blog schrijft zij wekelijks een column..

Zoeken

Nieuws uit tielt

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!