Sam Van Rossom

Comeback...

Sam Van Rossom | 27 februari 2010 om 16:47

Ik heb er net een busrit van 5 uur opzitten! Momenteel bevind ik mij in een hotel in Cantu, waar we morgenmiddag spelen! Aanvankelijk was het de bedoeling te bloggen op de bus met mijn mobiele internetstick, maar ook de technologie laat je soms dus in de steek!


Het nieuwe jaar is voor mij wat in mineur van start gegaan! Reeds in de tweede week van 2010 liep ik een spierscheur op in de hamstrings! Deze blessure heeft me 6 weken langs de kant gehouden... De laatste weken heb ik dus opnieuw mogen revalideren: zwembad, fietsen, krachttraining... Ik moet toegeven, het was in het begin een klopje, want alles liep net goed! 

Mijn blessure van vorig jaar zat nog goed in mijn hoofd... Toen maakte ik mijn comeback met een paar overbodige kilo`s en duurde het even eer ik terug de goede vorm te pakken had! Geen tweede keer dacht ik dus, en na 6 weken revalidatie loog de weegschaal niet: -2 kilo, en dus sta ik op het perfecte competitiegewicht! Een resultaat waarvoor ik toch elke dag een uur of 3-4 heb afgezien!

Dinsdag speelde ik al mee in de Europese wedstrijd tegen Nicosia, maar morgen maak ik dus mijn comeback in de Italiaanse competitie in de belangrijke wedstrijd tegen Cantu! Als ploeg hebben we het dit seizoen niet gemakkelijk! We spelen mooi basketbal, hebben een goeie ploeg, spelers met een goede mentaliteit ook, alleen volgen de resultaten niet... Dit alles brengt ons dus op een 13e plaats op 16 ploegen, en zorgt ervoor dat het vechten wordt tot het einde om het behoud veilig te stellen! 

In Europa gaat het wonderwel pakken beter! Na 10 wedstrijden verloren we daar slechts 1 wedstrijd, en zijn we dus al zeker van een stek bij de laatste 8! De kans is groot dat we in de volgende ronde uitkomen tegen Antwerp Giants, wat toch een mooie ervaring zou zijn! Ik kijk er alvast naar uit en hoop dat het zover zal komen!

Bij deze ga ik naar het einde van de Omloop Het Nieuwsblad kijken, waarvan de aankomst in mijn geboortestad ligt! De livestream van Sporza doet het overigens perfect! En dan roep ik toch maar: Lang leve de technologie!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01310f437f0e970c Listed below are links to weblogs that reference Comeback...:

ReactiesLaat een reactie achter