Ann Wauters

Op het podium met Biba en Celine

Ann Wauters | 22 februari 2010 om 11:14

Het is hier vandaag -31 graden. De Russen zeggen dat het de koudste winter ooit is...
Mijn zus was hier vorige week op bezoek met haar gezin. Via omwegen zijn ze hier toch geraakt. (Vertraging in Brussel, connectie gemist, overnachting in Praag, omweg via Moskou, drie vliegtuigen moeten nemen om in Ekaterinburg te geraken..) Toch wel een hele onderneming met drie kindjes! Het werd een drukke, gezellige week.
De kindjes hebben hier zelfs voor de eerste keer op skilatten gestaan! En ze hebben natuurlijk voor hun tante Ann gesupporterd tijdens de match tegen Orenburg.

WautersWin


Ondertussen hebben we de Russische beker gewonnen tegen Spartak Moskou. Dit werd deze week nog eens uitgebreid gevierd. Onze eigenaar houdt ervan om titels te vieren met een feestje. Tafels vol sushi, seafood en veeeeel vodka. Voor dit feestje moesten we optreden. Ik zong samen met Biba en Celine. De foto zegt genoeg denk ik..

 WautersZing
 
 


In de Russische competitie blijven we leider met 16 overwinningen op een rij. De eerste plaats is belangrijk voor het thuisvoordeel tijdens de play-offs.

Deze week spelen we de 1/4 finale tegen Kosice (Slovakia). We staan op twee overwinningen van de Final 4. De Final 4 blijft het hoogtepunt van het seizoen. Hopelijk kunnen we dinsdag genieten van het thuisvoordeel. We spelen alle wedstrijden voor een publiek van 5000! Toch wel uniek voor vrouwenbasket.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0120a8c22fa2970b Listed below are links to weblogs that reference Op het podium met Biba en Celine:

Reacties

Als deze dame niet tot sportvrouw (van het jaar, eeuw, what ever) verkozen wordt, zijn we zeer zeer zeer kortzichtig & oppervlakkig bezig.

Snellen Eddy op 22 februari 2010 om 12:42Laat een reactie achter