Ann Wauters

Schrikken na aanslagen in de metro

Ann Wauters | 30 maart 2010 om 10:57

Vrijdag hadden we een vrije dag. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar toeristische uitstapjes te maken. Naar de grens met Europe en Azië. En naar het bos (lokale mijnschacht, Ganina Jama) waar de lichamen van de Romanovs verborgen waren nadat ze vermoord werden.

Ik sta daar op de grens met Azië. Dit is op een 20tal minuten rijden van het centrum van Ekaterinenburg. Doet me toch beseffen hoe ver ik van huis ben...

We zijn net terug uit Moskou. De eerste play-off ronde zit erop, 2/0 tegen Dynamo Moskou.
Toen we gisteren de bus namen op weg naar de luchthaven werden we opgeschrikt door de radioberichten van twee aanslagen in de metro.

Toch wel eventjes schrikken. Vorig jaar namen we nog die route (Lubyanka)naar het centrum van Moskou. In de luchthaven was er ook een strengere controle. Iedereen was toch blij om terug in Ekaterinenburg te landen.

Donderdag vertrekken we naar Moskou, om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Vanuit Moksou charteren we dan naar Alicante. Daar gaan we op afzondering ter voorbereiding van de F4. Je voelt de spanning stijgen.

We hebben natuurlijk een ongelooflijke roster, waardoor de druk hoog is. De halve finale is al een klepper van formaat. We spelen tegen Spartak Moskou, drievoudig Europees kampioen. De rivaliteit tussen Ekat en Spartak is enorm. 

Dit wordt mijn 8ste final four. Onze honger naar de finale is groot. Hopelijk kunnen we Spartak verslaan. Valencia voorspelt een volle zaal. 9000 zou toch wel uniek zijn voor vrouwenbasket.

tot binnenkort!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01310ff9d53b970c Listed below are links to weblogs that reference Schrikken na aanslagen in de metro:

ReactiesLaat een reactie achter