Sam Van Rossom

`t Is gebeurd!

Sam Van Rossom | 12 maart 2010 om 11:47

De ondertussen meer dan befaamde spreuk van Vlaanderens populairste quizmaster Erik Van Looy, was het eerste wat me dinsdagavond laat te binnen schoot! `t Is gebeurd! In de volgende ronde van de Eurochallenge komen we uit tegen Antwerp Giants! 


De kwartfinales worden gespeeld in een best of 3 formule! Aangezien wij eerste waren in onze groep, genieten we het thuisvoordeel en spelen we de eventuele belle dus in Pesaro! De eerste wedstrijd vindt plaats op 23 maart in Pesaro, de tweede op 25 maart in Antwerpen en een eventuele derde wedstrijd op 31 maart in Pesaro!

Natuurlijk moet ik er geen tekening bij maken dat ik uitkijk naar de match in Antwerpen! Sinds mijn vertrek uit Oostende speel ik dus voor het eerst terug op Belgische bodem op clubniveau. Het is toch iets speciaals om mee te maken als speler! Het feit dat bondscoach Eddy Casteels ook coach is van Antwerpen, en dat o.a. Christophe Beghin, Roel Moors en Randy Oveneke ook ploegmaten zijn bij de nationale ploeg, geeft deze wedstrijd nog wat extra pigment!

Het zal natuurlijk ook een blij terugzien worden met familie, vrienden en supporters van o.a. Oostende en de Belgian Lions! Het was sinds deze zomer zowat de traditie dat Veronique, hevige fan van de Belgische nationale ploeg, na elke wedstrijd klaarstond met een overheerlijke `mousse au chocolat`... Ze liet me alvast weten dat ik ook op 25 maart nog eens mag genieten van mijn favoriete dessert!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0120a92b6ccc970b Listed below are links to weblogs that reference `t Is gebeurd!:

Reacties


De echte basketliefhebbers hebben iets om naar uit te kijken. De beste playmaker van onze nationale ploeg tegen Tim Black. Dit zal een echt duel zijn.

Sam eens zien spelen met zijn club op Belgische bodem dat is iets waar veel Gentse basketliefhebbers nu al naar uitkijken. Er zullen die avond veel Gentse supporters de verplaatsing naar Antwerpen maken. Om een Europese topploeg aan het werk te zien tegen Belgische.

José Lepla op 13 maart 2010 om 09:46

HAaaaaa les fameuses mousses au chocoloat de Véro :D ...

Come on Samke

Popen niet betalen LOL

Nic368 op 13 maart 2010 om 14:36

Ah, de choco mouuse van Vero.... Zalig. En de peket violet, lilimus, peket "fristi".... -:)

marino op 13 maart 2010 om 15:31

Sam, c'est un réel plaisir de te voir jouer...Contre les Giants, équipe dans laquelle évoluent d'autres Lions, ce sera un peu notre équipe nationale sur le terrain mais en "compétition" contre une partie d'elle-même. Quoi qu'il en soit, les fans seront là, et moi aussi, avec des mousses au chocolat pour l'après-match. Punaise...

Véro op 14 maart 2010 om 01:54

Ik zal in Antwerpen zeker staan te supporteren, voor de thuisploeg wel te verstaan, maar het is geweldig om een Belgian Lion extra op het parket te hebben staan.

Ramses op 14 maart 2010 om 18:40De reacties op dit bericht zijn afgesloten.