Patrick Ceulemans

Basketbal Awards 2010@Carré

Patrick Ceulemans | 13 mei 2010 om 18:01

Zondag 16 mei gaat in dancing Carré te Willebroek de vijfde editie van de Basketbal Awards 2010 door. Naast een Celebration Champs, de kampioen van miniemen tot eerste klasse vrouwen en tweede klasse mannen, worden ook de acht individuele prijzen van het Belgische basketbal in de bloemetjes gezet. Zondagavond omstreeks 22u30 kennen we dan ook de opvolgers van onder meer Trevor Huffman&Tim Black, Matt Lojeski, Christophe Beghin, Eddy Casteels en Nele Deyaert.

Uiteraard zit de campagne 2010-2011 er nog niet op. Dinsdag gaan in de Ethias League immers de play-offs van start. Na 32 speeldagen in die Ethias League, de Beker van België en voor vijf van de negen ploegen een Europese campagne is het echter wel het moment, net als in de NBA trouwens, om de genomineerden begin mei en na acht maanden van euforie, ontgoocheling en vooral emoties vrij te geven.

Het lijstje van de genomineerden is gekend en het is dan ook uitkijken wie de Speler, Speelster, Coach en Belofte van het Jaar wordt, de Ster van de Coaches wint en last but not least de titel van MVP op zijn palmares mag bijschrijven.

De Basketbal Awards is een organisatie van de BLB (Ethias League), VBL, AWBB, in samenwerking met de kranten Het Nieuwsblad en Le Soir en BBCA (coachesvereniging) en Carré.

De deuren gaan zondag 16 mei open om 19 uur, de toegang is gratis (vanaf 16 jaar) en de show, met presentatie van Bart Schols (VRT) en Pierre Robert (RTBF), start om 20u30.

Ook aan het randgebeuren is weer gedacht. De Coca Cola Extreme Dancers tekenen present, vijfvoudig Europees Speelster van het Jaar Ann Wauters komt een prijs overhandigen en de Vlaamse groep Andes geeft een optreden. 

Basketbal Awards@Carré??? Just be there and party!!!! 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef013480be39f3970c Listed below are links to weblogs that reference Basketbal Awards 2010@Carré:

ReactiesLaat een reactie achter