Ann Wauters

Basketbal leeft opnieuw in België

Ann Wauters | 08 augustus 2010 om 12:29

Warnand-2010805-35
De voorbereiding met de Cats is vlot verlopen. Onze ploeg bestaat uit een interessante combinatie van speelsters. De jonge speelsters hebben veel talent en enthousiasme. Hopelijk kunnen wij dit aanvullen met de nodige rust en ervaring.

We spelen al onze thuiswedstrijden in Kortrijk. Basketbal leeft opnieuw in België. Zowel voor de Cats als voor de Lions was er een enthousiast publiek. Een positieve campagne voor beiden zou mooi zijn voor onze sport!

Italië was de eerste grote test. De punten zijn binnen en hopelijk kunnen we leren uit onze fouten voor de volgende wedstrijd. Zondag wordt het een moeilijke uitwedstrijd tegen Litouwen. Litouwen is voor mij favoriet in onze groep. Enkel de eerste twee van onze groep mogen deelnemen aan het EK in Polen. Het EK is een absolute must als we met deze mix van generaties iets willen bereiken in de toekomst.

Ondertussen tekende ik ook een jaartje bij in Ekaterinburg. Na vorig seizoen wou ik de nodige tijd nemen vooraleer te beslissen. Misschien was het tijd voor iets anders? Maar ik blijf de sportieve ambities hebben om de Euroliga nog eens te winnen. Onze eigenaar wou zijn ploeg van vorig jaar behouden. Dit is de eerste keer in Ekaterinburg. Voor mij was dit één van de redenen waarom ik bijtekende. We hopen dan ook om met deze groep de ambities te kunnen waarmaken.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0134860fc0cd970c Listed below are links to weblogs that reference Basketbal leeft opnieuw in België:

Reacties

Ann, proficiat met het fijne nieuws van je zwangerschap! Ben ik wat blij dat ik je vorige week (ik woon immers in de omgeving van Madrid) nog zien spelen heb in Euroligue tegen Rivas! Geniet van je zwangerschap en van de ontdekkingsreis van je kindje, en hopelijk zien we je binnen een tijdje terug op het basketbalveld!
van een bijna-naamgenote (bij mij is het Wouters)...

Ilse op 15 november 2010 om 11:57Laat een reactie achter