Sam Van Rossom

D-day!

Sam Van Rossom | 28 augustus 2010 om 13:16

Het is zo ver! Na een hele zomer hard werken, staan we zondag voor de dag van de waarheid! Tot nu toe werkten we een schitterende campagne af en deden we altijd wat we moesten doen! We wonnen al onze thuiswedstrijden en wonnen reeds 2 keer op verplaatsing! Schitterende resultaten, maar dit alles is nog geen zekerheid voor deelname aan het EK in 2011! Zondag spelen we alles of niets in onze thuiswedstrijd tegen Polen!

Polen is een niet te onderschatten tegenstander! Bewijs is de zware verliesbeurt ginds: 93-73! Een ploeg die voornamelijk draait rond hun twee topcenters Gortat en Lampe, maar ook niet te onderschatten guards in de rangen heeft! Een stevig geheel dus, maar vergeet niet dat we zelf ook over een sterke ploeg beschikken! 

Reeds vijf jaar zijn we iets aan het opbouwen en het moet gezegd: De weg die we tot nu toe hebben afgelegd was lang, vol hindernissen, maar ik heb altijd het gevoel gehad op een vrolijke rollercoaster te zitten! Deze ploeg hangt immens goed aan elkaar! De sfeer die we hier terugvinden is zelden terug te vinden in je eigen ploeg in competitie! Een spelletje kaarten, een grappig filmpje maken, af en toe een streek uithalen met een van de ploegmaten...  

Zondagavond zit ik ongetwijfeld alweer met een gevoel dat de afgelopen twee maanden voorbijgevlogen zijn en dat ik terug mijn valies mag maken om een nieuw buitenlands avontuur aan te vatten na een zomer vol mooie herinneringen met een schitterende ploeg... Al hoop ik wel uit de grond van mijn hart dat de kwalificatie voor het EK 2011 ook in die valies mag! Met de steun van een uitverkochte, uitzinnige en brandende Lotto Arena zou dit niet mogen mislopen! Tot zondag!

38616_1467303157278_1074527370_1330101_4075804_n
 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0133f3609af6970b Listed below are links to weblogs that reference D-day!:

Reacties

Sam,
bedankt voor je posts, en natuurlijk (voor heel de ploeg) voor de kwalificatie voor EK in Litouwen volgend jaar. Had jullie graag in Spanje gezien drie jaar terug, waar ik vrijwilligster was, maar ja...beter laat dan nooit!
Misschien lees je de Spaanse pers nog niet, via deze link wil ik je op een directere manier welkom heten in Spanje, in de schitterende basketcompetitie die de ACB is en in CAI Zaragoza, een echte basketklassieker.
Drie Belgen in ACB, dat begint te tellen...ik woon in Madrid en heb een vijftal jaren een abonnement van Real Madrid gehad (dit jaar verander ik waarschijnlijk naar Estu, want niet echt overtuigd van de aanwervingspolitiek bij Real), dus zie ik je hopelijk (goed) spelen op verplaatsing hier.
Geniet voor het ogenblik (hopelijk duurt het nog tot finale op 12/9) van de basketfurore die de mundial met zich meebrengt (niet te vergelijken met die van voetbal enkele maanden terug, maar ja, nog steeds veel meer dan in België!).
Groeten,
Ilse

Ilse op 3 september 2010 om 16:53

Sam,
vandaag komt Carlos Cabezas aanpikken bij CAI...hoe zie jij zijn komst? Ik vermoed dat het niet meteen het beste nieuws voor je is, want Carlos heeft jarenlang zijn kunde bewezen als spelverdeler in Spaanse nationale ploeg én Euroligue-ploegen (top-16 en hoger).Dus is het misschien interessant te horen van je hoe je deze mogelijk moeilijke periode doormaakt. Succes nog, want het lijkt me voor het moment dat CAI zal moeten vechten voor het behoud in ACB.
Groeten,
Ilse

Ilse op 22 oktober 2010 om 12:26Laat een reactie achter