Sam Van Rossom

D-day!

Sam Van Rossom | 28 augustus 2010 om 13:16

Het is zo ver! Na een hele zomer hard werken, staan we zondag voor de dag van de waarheid! Tot nu toe werkten we een schitterende campagne af en deden we altijd wat we moesten doen! We wonnen al onze thuiswedstrijden en wonnen reeds 2 keer op verplaatsing! Schitterende resultaten, maar dit alles is nog geen zekerheid voor deelname aan het EK in 2011! Zondag spelen we alles of niets in onze thuiswedstrijd tegen Polen!

Polen is een niet te onderschatten tegenstander! Bewijs is de zware verliesbeurt ginds: 93-73! Een ploeg die voornamelijk draait rond hun twee topcenters Gortat en Lampe, maar ook niet te onderschatten guards in de rangen heeft! Een stevig geheel dus, maar vergeet niet dat we zelf ook over een sterke ploeg beschikken! 

Reeds vijf jaar zijn we iets aan het opbouwen en het moet gezegd: De weg die we tot nu toe hebben afgelegd was lang, vol hindernissen, maar ik heb altijd het gevoel gehad op een vrolijke rollercoaster te zitten! Deze ploeg hangt immens goed aan elkaar! De sfeer die we hier terugvinden is zelden terug te vinden in je eigen ploeg in competitie! Een spelletje kaarten, een grappig filmpje maken, af en toe een streek uithalen met een van de ploegmaten...  

Zondagavond zit ik ongetwijfeld alweer met een gevoel dat de afgelopen twee maanden voorbijgevlogen zijn en dat ik terug mijn valies mag maken om een nieuw buitenlands avontuur aan te vatten na een zomer vol mooie herinneringen met een schitterende ploeg... Al hoop ik wel uit de grond van mijn hart dat de kwalificatie voor het EK 2011 ook in die valies mag! Met de steun van een uitverkochte, uitzinnige en brandende Lotto Arena zou dit niet mogen mislopen! Tot zondag!

38616_1467303157278_1074527370_1330101_4075804_n