Home  Regio  zottegem  zottegem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zottegem?
Laat het weten aan:
Florian
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

IJspiste anders bekeken

_dsc4219 Positieve en negatieve reacties ten spijt, de ijspiste op de Zottegemse markt zorgt niet enkel voor veel schaatsplezier bij jong en oud en een gezellige kerstsfeer, ze levert ook een mooi beeld op. Wouter Vernaillen had oog voor het unieke project, en voor compositie, en stuurde ons dit mooie sfeerbeeld door dat Zottegem perfect promoot.

Lezers die zelf mooie kiekjes nemen, kunnen die altijd doormailen.

Reacties

Laat een reactie achter


Zottegem blogt

  •   
    Florian Vande Walle blogt over Zottegem.

    Florian Vande Walle (Gent, °1982) woont in Gavere, maar loopt warm in Zottegem. Fietst of mountainbiket door de heuvels van de Vlaamse Ardennen en snowboardt over de toppen van de Pyreneeën. Is geïnteresseerd in internationale politiek, maar heeft aan de Zottegemse ook al een dikke kluif. Naast de Egmontstad houdt hij ervan de rest van de wereld te verkennen.

Zoeken

Nieuws uit zottegem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!