Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Aarschottenaars bouwen weeshuis in Senegal

Foto_wwwparadisdenfantsbeKathleen Vereckt, Jan Haeck en Melissa Vereckt bouwen een weeshuis in Senegal. Tijdens een vakantie in Senegal werd het drietal geraakt door de armoede en de trieste leefomstandigheden van de straatkinderen. In 2005 ontstond de vzw Paradis d'Enfants. Het drietal bouwt momenteel een weeshuis voor dakloze en ouderloze kinderen.

De eerste steen werd gelegd in 2006. Om alles te financieren, organiseren ze op zaterdag 25 oktober een pannenkoekendag en bieravond in zaal Café d'Elf Ure Mis in Aarschot. Tussen 13u30 en 18u worden pannenkoeken geserveerd, om 19u30 gaat de bieravond van start. Een discobar luistert de avond op.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535b332a5970b Listed below are links to weblogs that reference Aarschottenaars bouwen weeshuis in Senegal:

Reacties

De pannekoeken waren super-lekker en ik heb mooie tombolaprijzen gewonnen.
Zeker voor herhaling vatbaar dus.
Bovendien een mooi initiatief vind ik

 Annelies op 27 oktober 2008 om 09:00

De pannenkoekendag was een groot succes. Meer dan 300 mensen genoten van de zeer lekkere pannenkoeken. Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Op naar de volgende activiteit zodat het weeshuis snel verder kan afgewerkt worden.

Alvast een dikke dankjewel aan iedereen die het initiatief genegen is en vooral een dikke pluim aan de drie bezielers van het project.

Tot op de schaatsbaan.

 Rudy op 27 oktober 2008 om 20:36

ik ben de trotse moeder van de 3 bezielers en dank hun toffe vrienden die deze dag voor hun gerealiseerd hebben.
Dank ook aan alle aanwezigen en sponsors.

Louisa

 Louisa Van Wolput op 28 oktober 2008 om 19:13

wat een geweldig initiatief ! ik heb spijt dat ik niet naar de pannenkoekendag kon komen, maar als er wat dan ook opnieuw op 't agenda staat, wil ik graag proberen erbij te zijn .
nogmaals proficiat !
ik wou dat ik kon helpen !

 magda cumps op 3 november 2008 om 15:45De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!