Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Meerderheid wordt minderheid

Foto_wwwaarschotbeDe Aarschotse gemeenteraad was gisteren geen lang leven beschoren. Door de afwezigheid van enkele leden van de meerderheid, werd de meerderheid immers plots een minderheid. Toen ook de oppositie de zaal verliet, besloot de voorzitter de zitting te verschuiven naar 3 november. Voor het publiek zat er niets anders op dan weer naar huis te keren.

Wat vindt u van de situatie? Was u op de gemeenteraad? Behoudt u de interesse in de Aarschotse politiek? Laat het weten en reageer!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535b32ef0970b Listed below are links to weblogs that reference Meerderheid wordt minderheid:

Reacties

Het was dringend een keer nodig dat de huidige oppositie terug werd wakker geschud en met beide voeten op de grond werd gebracht. De tijd van uit de hoogte doen tegenover alles en iedereen op de gemeenteraad is hiermee hopelijk weer voor even voorbij ...
Sommige coalitieleden wanen zich "untouchable" in hun zitje aan de grote tafel. Niets is uiteraard minder waar!

 Patrick op 24 oktober 2008 om 14:05

het "untouchable"-gevoel zal nog groeien.
(in India zijn de "onaantastbaren" de laagste klasse : de paria's)

leven  op 26 oktober 2008 om 13:28

Straf dat de meerderheid niet in aantal was.
En nog straffer de kostprijs van deze gemeenteraad, reken zelf maar uit: 175 euro voor zij die aanwezig waren (5 minuten) zelf zijn er die een dubbele zitpenning opstrijken, en dan mogen ze op 3 november nog eens terugkomen om nogmaals 175 euro te ontvangen, dit op kap van de Aarschotse belastingbetaler!!!!

 FRED op 26 oktober 2008 om 23:55

En dan te weten dat Burgemeester André Peeters ipv naar de gemeenteraad te komen in Antwerpen een voorstelling van de Musical Daens bijwoonde.
Ja een mens moet zijn prioriteiten stellen hé.

 De Rode Ridder op 31 oktober 2008 om 10:32

mijnheer de ridder,
de heer A.peeters was één van de vier afwezigen wie waren de anderen ?

leven  op 31 oktober 2008 om 14:16

Mijnheer de Ridder,


wij hopen dat U niet partijgebonden bent.

leven op 9 november 2008 om 13:22De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!