Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Soulfunkrock in De Knoet

Soul_4_youDe Leuvense soulfunkrockband Soul 4 You blaast dit jaar tien kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met een concert in De Knoet.

Na tien jaar componeren en concerteren, meer dan driehonderd keer inmiddels, is Soul 4 You van alle markten thuis. De groep hield haar eerste publieke concert op Marktrock in 1998 en is bij het grotere publiek vooral bekend van haar gemediatiseerde Jail Tour – een concerttournee langs penitentiaire centra in 2000 en 2001 - en haar Sociale Tournee – een tournee langs centra voor gehandicaptenzorg, kansarmen en asielcentra in 2006.

Door de jaren heen is de groep een echte concertband geworden, daarvan getuigen meervoudige optredens in de Ancienne Belgique, op Marktrock en op de Gentse Feesten. De band wordt ook steeds vaker gevraagd als voor- of naprogramma, door artiesten als bijvoorbeeld Paul Michiels, The Magical Flying Thunderbirds, Urban Trad en Raymond van het Groenewoud.

Met het nummer ‘Ain’t that so(ul)’ staat Soul 4 You op de internationale promo-cd ‘Experience Music – Made in Flanders’. Maar de groep maakte ook een ‘Milieulied’ en ‘Landbouw-Visserij’-lied in opdracht van de Vlaamse regering. De publieke versie van dit Mileulied – ‘Beschermde Diersoort (Ze doet dieren na)’ is nog steeds een van de meest gesmaakte Soul 4 You creaties, naast ‘No Hard Feelings’ en ‘Insomnia’.

Soul 4 You blijft en wordt steeds beter wat het is: interactieve soulfunkrock met een boodschap en een knipoog. In de eerste helft van 2008 nam de groep nieuw eigen werk op, nu kunt u hen opnieuw live aan het werk zien. Op vrijdag 24 oktober in de Knoet bijvoorbeeld!

Wie nog overtuigd moet worden, krijgt hier alvast een voorsmaakje. Soul 4 You op de Gentse Feesten:

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535b3f786970c Listed below are links to weblogs that reference Soulfunkrock in De Knoet:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!