Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Stroomonderbreking velt stadsdiensten

Foto_wwwhsegovukBezoekers van het Aarschotse stadhuis ondervonden vandaag mogelijk wat hinder. Die was het gevolg van de vernieuwingswerken aan de hoogspanningscabine in de kelder van het stadhuis. Dat had zo zijn gevolgen voor de dienstverlening en het parkeren in de buurt van het stadhuis.

Vandaag, maar ook nog morgen, zullen enkele parkeerplaatsen voor het stadhuis voorbehouden worden. Vandaag was de elektriciteitsvoorziening in het stadhuis overigens volledig onderbroken, waardoor de stedelijke diensten op het stadhuis telefonisch niet bereikbaar waren.

Het stadhuis bleef wel heel de dag geopend, zodat de burgers in de mate van het mogelijke verder geholpen konden worden.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535c5ebe1970c Listed below are links to weblogs that reference Stroomonderbreking velt stadsdiensten:

Reacties

duisternis :
hopelijk hebben de zelfverklaarde "heiligen"
dit teken van god(het licht gaat uit)begrepen(een extra verblijf in een klooster is daarvoor niet nodig)

leven  op 29 oktober 2008 om 14:00De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!