Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De Sint komt naar Aarschot

Foto_wwwmysitesnlKinderen die hun verlanglijstje nog niet aan Sinterklaas hebben overgemaakt, schieten best snel in actie. De heilige man komt op zaterdag 22 november immers toe in Aarschot. Het Bonewijkteam organiseert samen met Hava de Plechtige Intrede van de Sint.

'Vanaf 12u30 toert de koets van Sinterklaas door het stadscentrum', legt Danny Jennes van het Bonewijkteam uit. 'In het gevolg dansen zijn Zwarte Pieten op de gekende liedjes van de Sintefare. Om 14u komt de stoet aan op het Bonewijkteam. Op het grote podium zal Sinterklaas dan aan ieder kind een geschenkje overhandigen. Alle brave kinderen zijn dus welkom op de Bonewijk!'

Via alle Aarschotse scholen worden kleurplaten verdeeld. Kinderen die de mooi ingekleurde tekening afgeven aan de Sint maken kans op een leuke prijs.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535dd921c970c Listed below are links to weblogs that reference De Sint komt naar Aarschot:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!