Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeenteraad vergadert dan toch om 20u

Na maandenlang gebakkelei heeft de oppositie dan toch haar slag thuis gehaald. Voortaan vergadert de gemeenteraad niet langer om 19u of om 19u30, maar om 20u. Enkel de zittingen waarbij een begroting op de agenda staat, zullen om 19u starten.

Die beslissing kwam er nadat de zitting van eind oktober verdaagd moest worden omdat enkele leden van de meerderheid niet tijdig arriveerden. De oppositieraadsleden toonden zich gisteren tevreden met de beslissing, al willen ze nu ook snel duidelijkheid over de gemeenteraadscommissies. 'Vorige week stond een commissie geagendeerd op de stedelijke website, maar eens ter plaatse bleek die gewoon niet door te gaan. Dat moet in de toekomst zeker gemeld worden.'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535d11a20970b Listed below are links to weblogs that reference Gemeenteraad vergadert dan toch om 20u:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!