Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Schroeven en Coeck worden ereburger

Foto_wwwheemkundeaarschotbeFoto_wwwheemkundeaarschotbe2Willy Schroeven en Adriaan Coeck mogen zich vanaf zondag ereburger van Aarschot noemen. Dit weekend worden ze in het cultureel centrum Het Gasthuis gehuldigd.

Coeck (83) en Schroeven (79) zijn de stichters van de Hertogelijke Aarschotse Kring voor Heemkunde en zijn nu respectievelijk secretaris en voorzitter van de Kring.

Zondag staan heel wat sprekers op het programma. Ondermeer ondervoorzitter van de HAKVH Johan Breugelmans, oud-burgemeester Jos Pelgrims, het koor Moi Kochani en pianiste Andreia van Schaick tekenen present.

Een interview met Schroeven en Coeck vindt u HIER.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536150556970c Listed below are links to weblogs that reference Schroeven en Coeck worden ereburger:

Reacties

een "gemoedelijk onderonsje" tusen vrienden.

leven  op 23 november 2008 om 13:02

Proficiat aan beide ereburgers.

En wees gerust, jullie opvolgers zijn in de maak wat heemkunde betreft. Zie www.aarschot.info

 Jan Van Vlasselaer op 24 november 2008 om 08:55

juist.

leven op 29 november 2008 om 12:10De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!