Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Spontane staking bij Maïski Foods

Foto_vlaamsbrabantpvdabeDe vijftig werknemers van het voedingsbedrijf Maïski Foods zijn vanmorgen niet meer aan het werk gegaan. De spontane staking brak uit nadat bekend raakte dat de verkoop van het bedrijf is afgesprongen.

Maïski Foods zou door de overkoepelende bedrijvengroep van de hand gedaan worden, omdat het moederbedrijf andere investeringen wou doen. Die verkoop gaat nu dus niet door en het personeel eist duidelijkheid.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535eea48b970c Listed below are links to weblogs that reference Spontane staking bij Maïski Foods:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!