Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Win: tickets voor Everybody Dance Now
Dj_frank_02 Vrijdag 7 november geeft de vernieuwde stadsfeestzaal van Aarschot er een lap op met de Everybody Dance Now Party. Achter de draaitafel geven dj F.R.A.N.K., Peter Luts, diMARO en CHIQ het beste van zichzelf.

Dj F.R.A.N.K. staat bekend als dj in verschillende grote discotheken, zoals Highstreet, Dixies en Carré. Peter Luts scoorde al verschillende nummer 1 hits, draaide bij Lasgo en de immer bekende Ian Van Dahl.

diMARO ken je van de Carré of van zijn sets voor Radio Donna, Topradio en natuurlijk de City Parade. CHIQ is gekend in partyplaatsen als Illusion en het Limburgse DeLite.

WIN!
Deze party belooft alvast een knaller van formaat te worden! En jij kan er bij zijn. Het Nieuwsblad heeft 10 tickets voor Everybody Dance Now te geef. Stuur voor donderdag 6/11, 12u een mailtje naar Elke.Dreesen@nieuwsblad.be met je contactgegevens en het antwoord op de volgende vraag:
Welke dj scoorde met het nummer Summerjam een enorme hit?

Tip: Het antwoord kan je vinden op www.hetverschilvzw.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535d458b1970c Listed below are links to weblogs that reference Win: tickets voor Everybody Dance Now:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!