Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De Pluim voor Roger Vlummens?

Vrijwilliger_grFoto__wwwrobnetbeDe Koning Boudewijnstichting en ROB-tv organiseren een zoektocht naar de meest verdienstelijke vrijwilliger. Die belonen ze met De Pluim. In Aarschot is ook Roger Vlummens genomineerd.

Vlummens is de drijvende kracht achter de sport- en speelpleinen van Bekaf. Precies 30 jaar geleden begon hij in zijn eentje aan de wederopbouw van wat toen een verloederde speeltuin was.

Bekijk HIER het filmpje.

Stemmen kan vanaf vanavond. Alle info op www.robnet.be De winnaar wordt op vrijdag 12 december bekend gemaakt in ROB Vandaag.

Foto: ©ROB-tv

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536335af1970b Listed below are links to weblogs that reference De Pluim voor Roger Vlummens?:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!