Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Burgemeester Peeters danst voor Ziekenzorg
FOTOZI~1 Burgemeester André Peeters waagt zich op 7 februari op de dansvloer. Dan vindt in de stadsfeestzaal immers het bal van de burgemeester plaats. De opbrengst gaat integraal naar Ziekenzorg.

Muzikanten en dj's uit Groot-Aarschot zetten die avond hun beste muzikale beentje voor. Zo treedt 't Issem op in de loungebar en Tattoo & The Zjères in de grote zaal. Voor het gastoptredentekent Garry Hagger present.

De opbrengst van het bal gaat integraal naar de acht ziekenzorgkernen van Aarschot: Wolfsdonk, Gijmel, Langdorp-centrum, Rillaar, Gelrode, Bergvijver, Ourodenberg en Kristus-Koning Aarschot. Met de schenkin wil burgemeester Peeters het vrijwilligerswerk in de stad extra in de kijker zetten en een (financieel) hart onder de riem steken.

Kaarten voor het bal kosten 4 euro in voorverkoop en 6 euro aan de kassa. Kaarten kunnen verkregen worden aan de infobalie van het stadhuis van Aarschot, het secretariaat van de burgemeester (016/55.03.37) of bij bestuursleden van Ziekenzorg.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f44d0b970b Listed below are links to weblogs that reference Burgemeester Peeters danst voor Ziekenzorg:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!