Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hoeveel is uw huis in Aarschot waard?

Banner_vastgoed_blog_nb_4Foto_wwwwemeswebernlHet Nieuwsblad pakt deze week uit met een uitgebreid vastgoeddossier. Via een aantal interessante modules kunt u zelf berekenen hoeveel u kan lenen, hoeveel uw notariskosten zullen bedragen en hoeveel u zal afbetalen.

De hele week leest u meer over de prijs van vastgoed in Aarschot en Vlaams-Brabant. Op donderdag 22 januari zit er een provinciale vastgoedbijlage bij uw krant. Die dag kunt u op www.nieuwsblad.be/vastgoed de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Aarschot opzoeken.

Kent u een straf verhaal over kopen en verkopen in Aarschot? Laat dat dan weten via Aarschot@nieuwsblad.be of vastgoed@nieuwsblad.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536e3f6ce970c Listed below are links to weblogs that reference Hoeveel is uw huis in Aarschot waard?:

Reacties

Straf verhaal over verkopen in Aarschot :

We moeten niet ver zoeken denk ik :
De verkoop van het Oud Stadhuis in Aarschot, waarvoor ons forum geijverd heeft voor behoud in het stadspatrimonium, werd gisteren ingemijnd.
De prijs die het stadsbestuur begin 2008 vooropstelde was 500.000,00 EUR. Op de gemeenteraad van december werd de instelprijs vastgelegd op 435.000,00 EUR. Wel... zelfs voor die prijs werd er geen bod uitgebracht tijdens de inmijning gisteren.
Wat als het Oud Stadhuis niet verkocht wordt. De verkoopprijs staat ingeschreven in de begroting, dus ... begrotingswijziging voor +/- 400.000,00 EUR . Begin er maar aan. Vervolg op 02 februari (2de zitdag)

 Jan Van Vlasselaer op 20 januari 2009 om 08:27

Geachte heer, Beste Jan,
Ik zal mijn best doen om alsnog de instelprijs te behalen die werd bepaald door de Ontvanger van de Registratie op basis van vergelijkingspunten. Op de eerste zitdag waren enkele ernstige kandidaten aanwezig. De instelprijs is realistisch doch de verbouwingskosten schrikken mogelijke kandidaat-kopers af. Tot 2 februari ek.

Kurt GEYSELS op 20 januari 2009 om 21:24

Geachte heer, beste Kurt,

Je hebt je belofte waargemaakt. Ik kan me echter niet van de gedachte ontdoen dat je hier toch niet als een tevreden man op terugblikt.

435000,00 EUR + 0,01 cent ! Door slechts 1 ernstige kandidaat ?

Gefeliciteerd.

 Jan Van Vlasselaer op 2 februari 2009 om 19:58De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!