Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Reageer: zijn de Aarschotse wegen sneeuwvrij?

Dscn0050Een dikke sjaal en een warme jas zijn deze dagen geen overbodige luxe. De vrieskou doet al een tijdje stevig zijn best en heeft Aarschot omgetoverd tot een heus winterlandschap.

Dat zorgt voor flink wat sneeuwpret bij de kleinsten onder ons, maar ook voor heel wat fileleed op de wegen. Op de secundaire wegen is het gevaarlijk glad en ook op de E314 is het elke ochtend aanschuiven geblazen.

Heeft u al hinder ondervonden van de gladde wegen? Was u al getuige van een ongeval? Zijn de Aarschotse straten volgens u goed sneeuw- en ijsvrij gemaakt? Waar kan het volgens u beter? En waar in Aarschot kan je deze dagen naar hartenlust schaatsen?

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536b65c47970c Listed below are links to weblogs that reference Reageer: zijn de Aarschotse wegen sneeuwvrij?:

Reacties

Proficiat met het sneeuwvrijmaken van uw wegen daar in Aarschot .Kom ze in Scherpenheuvel ????- Zichem maar eens tonen hoe jullie dat voor mekaar brengen dan moeten wij in averbode geen circus toeren uithalen zowel met de wagen als zwakke weggebruiker ;nogmaals proficiat

 marc op 7 januari 2009 om 23:48

Nog geen klachten gehoord over gladde of niet-sneeuwvrije wegen in Aarschot. Als nu ook de bewoners hun verantwoordelijkheid nog willen opnemen wat betreft het sneeuwvrij maken van het voetpad voor hun woning, dan kunnen we met zijn allen weer veilig de baan op. ;-)

 Patrick Verduyckt op 8 januari 2009 om 21:09

Aarschotse wegen ijsvrij? Mij een groot vraagteken. Veel oranje stadswagens gezien maar weinig opgeknapt gezien. Vast aan het rondrijden geweest om de motor te onderhouden. Weermaals laten de Aarschotenaren zich zien van hun slechte kant door massaal niet hun stoep ijs- en sneeuwvrij te maken. Een veel strenger beleidt zou wonderen doen maar ja we spreken dan ook over Aarschot.

 koen op 12 januari 2009 om 02:31

Een beetje optimisme, fierheid en een taalcursus zouden ook al veel veranderen!Gisteren gaan wandelen aan de Orleanustoren, onze stad zag er prachtig uit, daarna het stad ingegaan en alles lag goed open. Goed gewerkt mannen!

Een trotse Aarschottenaar

 Steven op 12 januari 2009 om 10:36

Wegen waren goed. Van mij mag onze stad elke dag besneeuwd zijn. Heeft iets sprookjesachtig Vooral 's avonds door het park was geweldig.
Een leuke toeristische meevaller zou ik zeggen. Werken in deze stad was nooit zo leuk als nu, jammer dat ze weer aan het smelten is die sneeuw. Kijk al uit naar volgend jaar. Hopelijk kunnen we dan op de Demer lopen.

 Koen op 12 januari 2009 om 11:04

Natuurlijk zijn de wegen sneeuwvrij !!!

 Jan Van Vlasselaer op 14 januari 2009 om 11:38

Bij ons in straat in nooit sneeuwvrij of komen strooien en fietspaden in Molendreef te Rillaar was ook niks aan gedaan hoor.

 jef op 26 januari 2009 om 11:55De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!