Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Win: Luchtfoto's van de stad Aarschot

Vvdl_coverSinds kort is het boek Flanders from the Air te koop in de boekhandel. Dat is een achttalige publicatie die Vlaanderen in zijn totaliteit laat zien aan de hand van meer dan tweehonderd luchtfoto’s. Het boek is een realisatie van Vlaanderen vanuit de Lucht, een samenwerking tussen Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom.

Voor Flanders from the Air werden de mooiste luchtfoto’s van de afgelopen jaren geselecteerd. Het boek onderverdeeld in tien thema’s waardoor alles aspecten van Vlaanderen aan bod komen: historische stadscentra, pittoreske dorpjes, prachtige natuurlandschappen, sport- en popevenementen, de Vlaamse havens, toeristische toppers en ga zo maar verder. Alle foto’s zijn vergezeld van bijschriften in acht talen waaronder ook het Chinees.

G9wk24520190407Ook Aarschot komt aan bod in het boek.

Aarschot Blogt geeft een gratis exemplaar van Flanders from the Air weg. Om kans te maken op een gratis exemplaar, kunt u ons een mailtje sturen met daarin het antwoord op de volgende vraag. Welk monument wordt momenteel opgeknapt door de stad Aarschot, Waterwegen en Zeekanaal, Kumpen en The Lodge? Stuur uw antwoord voor 15 januari naar Aarschot@nieuwsblad.be en maak kans op Flanders from the Air.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536b068bf970c Listed below are links to weblogs that reference Win: Luchtfoto's van de stad Aarschot:

Reacties

Er staat een luchtfoto bij van Aarschot over vijvers ??? . Dit is de overstroming van de demer,(gn vijvers) en rechts is de Wijnberg in Rillaar. Kan je dit even rechtzetten ???

 Janssens Omer op 10 januari 2009 om 11:44De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!