Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Els Beerten wint de Boekenleeuw

Foto_wwwboekbe Schrijfster Els Beerten heeft dit jaar de Boekenleeuw gekregen voor haar jeugdboek 'Allemaal willen we de hemel'.


Els Beerten is 49 jaar, woont in Langdorp en geeft les aan het Sint-Jozefscollege in Aarschot.

Beerten werd bewierookt door de jury voor haar schrijfstijl die toelaat om zowel als jongere als volwassene de verhalen te kunnen waarderen.
De Boekenleeuw en de Boekenpauw worden elk jaar uitgereikt door Boek.be, naar aanleiding van de jeugdboekenweek. Die loopt van 15 tot en met 29 maart.

Voor een uitgebreid interview met Els Beerten: klik HIER

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127914190128a4 Listed below are links to weblogs that reference Els Beerten wint de Boekenleeuw:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!