Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gelrode genomineerd voor Dorp op Stap
Foto_DimitriLauwers Gelrode dingt mee voor de prijzen in de wedstrijd Dorp op Stap. Coördinator Dirk Vuerinckx doet een warme oproep aan alle Aarschottenaars om te stemmen:

Beste inwoner van Gelrode en omstreken,

U hebt het waarschijnlijk al gehoord, maar toch nog even herhalen: Gelrode is genomineerd voor de sms-ronde van “Dorp op stap”.

Wat houdt dit “dorp op stap” project precies in? “Dorp op stap” is een onderdeel van het Festival van Vlaanderen afdeling Brussel, die elk jaar één dorp uit elke Vlaamse provincie uitnodigt om op zondag 3 mei een dagje naar Brussel op bezoek te komen voor onder meer een concert van het Nationaal Orkest van België, een receptie met streekspecialiteiten en een themawandeling in onze hoofdstad. Daarna brengen de bussen van de Lijn ons terug naar Gelrode. Als “opwarmertje” krijgt Gelrode een concert in eigen dorp.

Wat moet er nu gebeuren? Om dit concert en deze uitstap te winnen moeten we onze medegenomineerden de loef afsteken door meer sms’jes te versturen.

SMS voor woensdag 25 februari “DORP Gelrode” naar het nummer 3238. U kan slechts één sms versturen per gsm-nummer en een berichtje kost 0,50 Euro.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.dorpopstap.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116865bb0b970c Listed below are links to weblogs that reference Gelrode genomineerd voor Dorp op Stap:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!