Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gluur eens binnen bij een ambachtsman

Window_nl 

Dit weekend vindt de derde Dag van de Ambachten plaats. Zo'n vierhonderd ambachtslui uit ons land zetten de deuren van hun atelier dan open voor het grote publiek en tonen wat ze in hun mars hebben.

De ambachtslui mogen dan een met uitsterven bedreigd ras zijn, toch zijn er nog heel wat mensen met gouden handen die een ambacht uitoefenen. Op zondag 8 februari krijgt u de kans om van dicht bij te kijken hoe er op ambachtelijke wijze potten gebakken worden, klompen gemaakt worden en messen geslepen worden.

Op de officiële website van de Dag van de Ambachten kunt u de deelnemende ambachtslui per gemeente terugvinden.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111684dbc98970c Listed below are links to weblogs that reference Gluur eens binnen bij een ambachtsman:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!