Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kan Bekafomgeving veiliger door Demerbrug?

Demerbrug Oppositiepartij Groen! wil dat de stad de mogelijkheid onderzoekt om de drukke Bekaf-omgeving te ontlasten door de bouw van een Demerbrug. Die zou ter hoogte van het BMX-parcours komen.


Op die manier kunnen schoolkinderen het drukke kruispunt van de Bekaflaan en de Oostelijke Ring vermijden én zouden ook de Leiberg en het geboortebos beter ontsloten worden. Lees HIER meer over het voorstel.

Raadslid Luc Verrijt (VB) schaart zich achter het voorstel. 'Maar', zegt hij, 'het is vreemd dat Groen! er nu mee op de proppen komt. Ik heb enkele jaren geleden precies hetzelfde voorstel op tafel gelegd en toen werd dat weggelachen.'

Burgemeester André Peeters liet weten dat hij het voorstel van Groen! wil onderzoeken, maar dat de eventuele uitvoering er van nog niet voor meteen is.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278f908d628a4 Listed below are links to weblogs that reference Kan Bekafomgeving veiliger door Demerbrug?:

Reacties

Beste lezers,

Toch even reageren over het feit dat volgens het VB raadslid dit zijn idee zou zijn.
Ik dat dit echt formeel ontkennen. Want dit alles is door onze Groen! ploeg uitgewerkt en in het bijzonder door Petra Vanlommel.

Groet

Johan Van de Schoot
Groen! gemeenteraadslid

 johan Van de Schoot op 24 februari 2009 om 21:32

op gemeenteraadszitting van 09-08-2001 oder vragen van gemeentraadsleden punt 72 voetgangersbrug ter hoogte van het geboortebos
dan is waneer gemeentraadslid luc verrijt het voorstel op de gemeentraad heeft gebracht
mag ik aan de groen vragen waneer zij dit hebben voorgesteld ???? niet dus wandt die stellengeen schriftelijke vragen op de gemeentraadszitting of bijna nooit ook de waarheid kent zijn rechten

 VERRIJT op 27 mei 2009 om 21:33De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!