Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Leerlingen krijgen les van minister Ceysens
Foto_wwwgroup-tbe Veertien deeltijds lerende en werkende jongeren tussen 16 en 18 jaar aan het Centrum Leren en Werken van het Damiaaninstituut zien vrijdag Vlaams minister van Economie Patricia Ceysens voor de klas staan. Ze zullen hun ondernemersplannen voorstellen aan de minister. Door hun eigen kleine bedrijf te ontwikkelen worden ze door hun opleiding op een praktische manier ondergedompeld in de wereld van het ondernemen.

De opleiding "Vaardig Ondernemerschap en Ondernemende Vaardigheden" wordt gegeven door ondernemers of door mensen met ervaring in bedrijven, die op een praktische manier hun ervaring willen delen. Vlaams minister Ceysens zal op vrijdag 13 februari de ondernemersplannen van de jongeren bekijken en een interactief gastcollege geven over het persoonlijke en maatschappelijke belang van ondernemerschap.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685db5ee970c Listed below are links to weblogs that reference Leerlingen krijgen les van minister Ceysens:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!